Fake news
Grupuri Facebook
-------
Închis -------- Public
Factosfera - o armă teribilă (voi de unde vă luaţi ştirile?)

Dum 14 Mai 2017 - 11:42 Scris de Dan Ţeca

"Despre aceasta noua metoda de lupta s-a vorbit mai mult in ultima campanie electorala din Statele Unite ale Americii, dar si acum, in Franta.
(...)
Recent, in timpul unei vizite la o fabrica de electrocasnice din Amiens, amenintata cu inchiderea si mutarea in Polonia, Macron s-a vazut refuzat de muncitorii pe care voia sa ii salute. “Oricum o sa refuzati sa ne stringem miinile”, ii spuneau acestia cind se apropia de ei. De unde insa aceasta idee de nepolitete din partea candidatului de centru-dreapta ? Explicatia este simpla – …


Comentarii: 2


Acum este: Sam 21 Oct 2017 - 18:41

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

Neticheta

1. Nu postaţi mesaje care nu au legatură cu subiectul discuţiei (off-topic)
Dacă aveţi de gând să discutaţi despre un subiect care nu are legatură cu firul de discuţie (topic), porniţi unul nou. Dacă vreţi să obţineţi o informaţie de la un participant la discuţie, este indicat să folosiţi sistemul privat de mesagerie.
Dacă un participant la discuţie postează mesaje off-topic, nu interveniţi ca să îi atrageţi atenţia imediat, acest lucru va stârni şi mai mult spiritele. Fie îl atenţionaţi în particular prin sistemul de mesagerie privată sau prin email, fie contactaţi moderatorul pentru a indica utilizatorii care încalcă regulile.

2. Nu atacaţi personal participanţii la discuţie
Mesajele trebuie să aiba un scop constructiv, şi atâta timp cât discuţia se referă la subiectul discutat şi nu la un participant anume, totul este în regulă.
De asemenea, dacă mesajele celorlalţi participanţi conţin greşeli gramaticale, nu este indicat să le atrageţi public atenţia asupra acestui lucru pentru că i se poate întâmpla oricui, chiar şi dumneavoastră.

3. Contribuiţi, nu reiteraţi
Un mesaj care spune doar "Sunt de acord" este inutil, pentru asta puteţi folosi "Like". În loc să agreaţi pur şi simplu, aduceţi argumente suplimentare la ceea ce s-a spus şi, eventual, indicaţi alte exemple.

4. Citaţi (cu ghilimele) mesajele cărora le răspundeţi
Totuşi, atunci când citaţi, editaţi mesajul citat astfel încât să includeţi doar materialul căruia i se adresează replica dumneavoastră, pentru ca mesajul să fie cât mai scurt şi la obiect.

5. Respectaţi ceilalţi participanţi la discuţie
Nu folosiţi un limbaj inadecvat, nu calomniaţi participanţii şi nu faceţi generalizări care vizează rasa, religia sau sexul participanţilor.

6. Nu porniţi un nou fir de discuţie (topic) pe un subiect care este deja în dezbatere
Înainte de a porni un fir de discuţie, folosiţi optiunea de căutare pentru a găsi o discuţie pe acelaşi subiect. Când v-aţi asigurat că nu mai există vreuna, atunci puteţi adăuga un fir de discuţie pe tema care vă interesează.

7. Nu postaţi mesaje cu majuscule
Pe internet, acest lucru este echivalent cu a striga. Puteţi, însă, folosi majuscule pentru titluri sau evidenţierea unor cuvinte.

8. Folosiţi un limbaj civilizat şi respectaţi legile în vigoare
Mesajele agresive sau defăimatoare, insultele şi criticile personale, grosolăniile şi vulgarităţile şi în general toate mesajele care încalca legile în vigoare, sunt interzise. Mesajele ce incita la - sau evocă - practici ilegale sunt interzise.
Pentru a nu fi considerate critici personale, eventualele critici trebuie să se refere strict la ideea, propunerea, afirmaţia, acţiunea organizaţională sau politică a unei persoane, nu la persoana care le face.
Mesajele care atrag atenţia în mod civilizat asupra unor încălcări ale regulamentelor sau legislaţiei, precum şi cele care fac parte dintr-o dezbatere ce are ca subiect comportamentul, atitudinea sau caracteristicile unor persoane publice, ale unor membri sau simpatizanţi ai organizaţiei, ale unor competitori politici, nu sunt considerate critici personale.